Aktive filtre

Viser 1-16 af 16 element(er)

Grundlæggerne bag det franske brand Ba&sh er kvinderne Barbara og Sharon, hvis forbogstaver også har skabt navnet på det populære brand. De to veninder fra Paris, havde samme drøm, nemlig drømmen om den ideelle garderobe. Og netop drømmen om dette, blev starten på det verdenskendte brand som vi i dag alle kender som Ba&sh. Med Ba&sh var deres mål også at skabe et brand, som kunne give alle kvinder mulighed for at nyde og eje smukke, feminine designs med fransk look komplementeret med forskellige stilarter. Ba&sh formår at kombinere boheme med rock-chic på bedste vis.

De blev iværksættere, og kastede sig ud i udfordringen med spontanitet, oprigtighed og mod. De sammensatte et kreativt team af talentfulde mennesker, uden hvilke, brandet Ba&sh aldrig var lykkedes. “&” i Ba&sh-logoet illustrerer dette helt perfekt. Mellem Barbara og Sharon og med Barbara og Sharon, er der en ægte familiefølelse, og sammen med deres kreative team er de meget mere end kolleger.

"We are people" er et af Ba&sh' statements, og her i No. FiftyOne er det et budskab, som vi  i den grad kan identificere os med. Vi tror på, at vores kunder har det på samme måde, og vi vil gerne være butikken der har både festkjolen og hverdagstøjet til den kræsne, og kvalitetsbevidste kunde. Med Ba&sh i butikken og på webshoppen, kan vi tilbyde vores kunder fine skjorter i feminine faconer og smukke print, kjoler til både hverdag og fest og bløde strik med feminine detaljer. Ba&sh sætter sit eget præg på sine designs, og at det er både fransk og feminint designertøj, er man ikke i tvivl om. I kollektionerne er der ofte lange kjoler, i smukke brokade print med enten guld eller sølv tråd, som er helt ideelle, hvis du mangler en festkjole. Ba&sh er også kendt for at have et væld af nederdele og matchende skjortebluser, og tunikaer i kollektionerne, som du kan bruge som enten sæt eller style sammen med dine yndlingsjeans.

Udover de smukke print i alverdens afskygninger er Ba&sh også kendt for at have masser af farver og farverige detaljer i deres kollektioner. De er ikke bange for at kaste sig ud i stærke og klare farver, og det er gerne både i små og store mønstre og print. Det legende og det eksperimenterende går igen i kollektionerne, og alt efter om det er forår eller efterår er farverne afstemt med sæsonen. Netop dette gør Ba&sh styles så brugbare og anvendelige, og betyder at de nemt bliver en integreret del af garderoben. Hos No. FiftyOne er vi glade for at have de smukke farverige, printede og feminine designs fra Ba&sh i butikken og på webshoppen. Gå på opdagelse i det fransk inspirerede og feminine univers som Ba&sh har kreeret enten her på webshoppen, eller kig forbi vores fysiske butik i Gentofte. Vi ligger på Gentoftegade 51, og vi er altid parat til at guide, råde og vejlede dig.