Aktive filtre

Beta Studios Ebba Stripe...

Pris 2.399,00 kr.
Beta Studios Ebba Stripe Col. Grey melange & Fuchsia melange. Ebba strik i blødt mix af ekstra fin uld og cashmere i grå melange med fuchsia smalle striber. Strikken har rund hals, lange ærmer og to små lommer foran. Kvaliteten er 70% fin uld og 30% cashmere. Håndvask.
Viser 1-40 af 40 element(er)

Beta Studios er et dansk high-end brand som har specialiseret sig i at designe cashmere kollektioner til den kontemporære og kvalitetsbevidste kvinde, som forstår hvorfor udsøgt og tidløst design går hånd i hånd med en bæredygtig livsstil. Brandet blev grundlagt i 2017, ud fra filosofien og målet om at skabe en ansvarlig, tidløs og luksuriøse garderobe, som netop er brandets identitet. 

De bæredygtige valg vi alle hver dag træffer, præger os mere end nogensinde og cashmere er derfor, som materiale, noget af det mest bæredygtige du kan investere i. Cashmere er både smukt og komfortabelt, men vigtigst af alt, så kan dine cashmere styles blive i din garderobe for evigt, hvis du passer godt på dem. For  Beta Studios hører komfort og det luksuriøse uløseligt sammen og intet andet materiale end cashmere, er bedre og mere luksuriøst. I produktionen arbejder Beta Studios sammen med små lokale farme i Mongoliet, som ved at kun det bedste er godt nok, og derfor er deres cashmere ekstra blød.

Cashmere har derudover den fantastiske egenskab at kunne temperere din kropsvarme, og kan derfor bruges i alle sæsoner  og til alle klimaer. På den måde er cashmere ikke kun noget du bruger om vinteren, men derimod noget du vil få glæde af i din garderobe hele året rundt. Beta Studios er således luksus til både de kølige vinterdage og de sprøde forårsmorgener, til afslappet hverdags-elegance og til ekstravagante aftener. På den måde kan dine cashmere styles fra Beta Studios blive en del af dine essentials, der er en naturlig del af basen i din bæredygtige garderobe, samtidig med at de giver dig en ekstra luksus i hverdagen. 

Beta Studios har en vision om at skabe tøj i lækre luksus materialer, fordi det bare holder længere og går hånd-i-hånd med de bæredygtige valg der præger os mere og mere. Der bruges kun de fineste kvaliteter, alt de laver er produceret i OEKO-TEX certificeret garn, ligesom ethvert design er skabt med omtanke, og der er tænkt på at du skal kunne have dine Beta Studios styles i din garderobe i evigheder. Med andre ord, er de skabt med den overordnede målsætning af de skal være long-lasting. Netop derfor er også farvevalget delikat, klassisk og i sarte nuancer og toner som f.eks. beige, grå melange, creme, brun og sort.

Hos NoFiftyOne er vi stolte af at kunne have et dansk cashmere high-end brand, med de kvaliteter og målsætninger om bæredygtighed i vores butik. Vi har nøje udvalgt sikre styles med et casual strejf, som forener luksus og comfort til den moderne, men bevidste forbruger. Gå på opdagelse her på webshoppen, og se vores udvalg af de lækre, lune cashmere strik, tørklæder og huer. I vores udvalg finder du også det to-delte cashmere hyggesæt, som består af en hættetrøje og bukser - begge naturligvis i 100% ren cashmere. Du kan sammensætte dit look som som du har lyst, og hvis du gerne vil se, mærke og prøve inden du beslutter dig, er du altid velkommen til at se forbi vores fysiske butik som ligger i Gentoftegade 51.