Aktive filtre

Harris Wharf Jakke i...

Pris 3.099,00 kr.
Harris Wharf  A1301MLK Jakke i Presset Uld Col. Creme. Enkeltradet frakke i let sort presset uld med revers, skjult lukning foran og lange ærmer. Frakken er uforet, og er i regular straight fit. Den har mellemlang længde. Kvaliteten er 100% uld. Skal renses.

Harris Wharf Peacoat...

Pris 3.099,00 kr.
Harris Wharf Peacoat A2211MLK Presset Uld Col. Grå melange. Peacoat i grå melange presset uld med klassisk revers og sidelommer og med dobbeltradet knaplukning. Jakken har rå kanter og er uden foer, men da ulden er presset og tæt holder den godt på varmen. 100% uld. Rens.
Viser 1-4 af 4 element(er)

I 2007 flyttede det italienske søskendepar Giulia og Aldo Acchiardi til London, og det blev starten på brandet Harris Wharf London, som de lancerede tilbage i 2010. Kærligheden til storbyen London, som hurtigt blev mere end blot et hjem for søskendeparret, er derfor også en del af deres firmanavn. Det var i London Harris Wharf’s eventyr startede, og det er også her firmaet sjæl er, og hvor de fortsat holder til.

Giulia Acchiardi er uddannet designer fra Fashion Design i London i 2008, og efter at havde arbejdet som designer for Alexander McQueen og Vivienne Westwood besluttede hun at starte sit eget brand, sammen med sin bror Aldo, som på det tidspunkt var ved at færdiggøre sine økonomi studier. Sammen har de skabt familievirksomheden Harris Wharf London, og fra tidligere generationer og deres italienske rødder har de skabt et London fashion brand med et italiensk tvist. Fra deres bedstefars gamle fabrik, hvor der oprindeligt blev produceret håndlavede handsker, producerer de nu en elegant og sofistikeret kollektion af klassiske frakker og overtøj. Alt lavet i italienske metervarer af det lækreste uld og cashmere. Der arbejdes med materialet med respekt for det oprindelige håndværk, og deres frakker produceres i alt fra klassisk uld, til både cashmere, presset og felted uld. Et særligt karakteristika for Harris Wharf frakkerne er netop kvaliteterne i presset og felted uld, som giver materialet og designet et mere uprætentiøst og afslappet udseende. Deres frakker har ofte rå klippede kanter, dropped shoulders og overfladen af den forarbejdede uld giver deres frakker et casual look. Et andet særligt kendetegn for Harris Wharf frakkerne er, at de oftest er uforede. Det betyder imidlertid ikke, at frakkerne ikke er varme. For da ulden er forarbejdet som den er, og ofte også ligger i dobbelt-lag, er Harris Wharf frakkerne i den grad en type frakke som kan holde dig varm hele efteråret.

Harris Wharf London er klassisk elegance, når det er allerbedst, og deres farver er ofte afdæmpede, ligesom nuancerne er sarte og afstemt med årstiden. Hos NoFiftyOne har vi naturligvis valgt at Harris Wharf London skal være en del af vores brandsammensætning, både i vores butik og på webshoppen. Vi synes, at de afslappede og cool frakker passer perfekt ind i vores nordiske livsstil. Vi har nøje udvalgt en lille eksklusiv kollektion af de skønne frakker. Se vores udvalg af de smukke frakker fra Harris Wharf London her på webshoppen eller kig forbi butikken på Gentoftegade 51, hvor du selvfølgelig både kan se og prøve frakkerne. Vi glæder os til at se dig!