Aktive filtre

Enamel Stud Vilma Øreringe

Pris 349,00 kr.
Enamel Stud Vilma Øreringe. Stud Vilma er en lille fin buet ørering med fire funklende klare zirkoner. Sæt dem sammen med dine andre øreringe, og få et unikt look. Kvaliteten er 18 karat forgyldt sterling sølv. Mål: 10,4 x 5,8 mm. Prisen er for ét par.

Enamel Waterfall Øreringe

Pris 499,00 kr.
Enamel Waterfall Øreringe. Fineste Waterfall kæde øreringe i forgyldt sterling sølv, med kæder i forskellige længder, som i bevægelse sammen skaber et cool og elegant look. Kvaliteten er 18 karat forgyldt sterlingsølv. Mål: 115 x 4 mm. Prisen er for ét par.

Enamel Stud Soleil earring...

Pris 349,00 kr.
Enamel Stud Soleil earring gold rose i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Soleil øreringen med de fineste takkede detaljer, og denne med rosa emalje. Øreringen giver en super flot effekt, og er nem at kombinere med dine andre smykker. Mål: 11 x 7,5 mm. Prisen er for et par.

Enamel Lilja earring

Pris 399,00 kr.
Lilja Earring i  18 karat guldbelagt sterlingsølv  er en smuk og længere ørering til dig der elsker perler og farverige detaljer. Lilja består af to gule emaljekugler og en hvid perle for enden, som sammen giver et smukt og elegant udtryk. Prisen er for et par.
Viser 1-66 af 66 element(er)