Aktive filtre

Lala Berlin Jumper Kalea

Normalpris 3.199,00 kr. -24% Pris 2.431,24 kr.
Lala Berlin Jumper Kalea. Chunk strik sweater i sort og off white lavet i lækreste italienske uld kvalitet. Kalea har stående krave og er i relaxed fit. Kvaliteten er 78% uld og 22% nylon.

Beta Studios Ebba Stripe...

Pris 2.399,00 kr.
Beta Studios Ebba Stripe Col. Grey melange & Fuchsia melange. Ebba strik i blødt mix af ekstra fin uld og cashmere i grå melange med fuchsia smalle striber. Strikken har rund hals, lange ærmer og to små lommer foran. Kvaliteten er 70% fin uld og 30% cashmere. Håndvask.

Lisa Yang Casey Sweater...

Normalpris 2.599,00 kr. -24% Pris 1.975,24 kr.
Lisa Yang Casey Cashmere Sweater Col. Creme. Cashmere strik i 100% blød og cremefarvet cashmere med ribstrikket rullekrave og albue lange ærmer med vidde. Casey er i et afslappet, lidt oversized fit og har dropped shoulders. Den har feminine rullekanter ved ærmerne og forneden. Håndvask.

Lisa Yang Camille Sweater...

Normalpris 2.499,00 kr. -24% Pris 1.899,24 kr.
Lisa Yang Camille Cashmere Sweater Col. Sand. Camille sweater i 100% sandfarvet cashmere i relaxed fit. Strikken har rund hals, dropped shoulders og 3/4 lange ærmer med vidde. Den har smal ribkant i halsudskæringen og ved ærmerne, samt en bredere ribkant forneden, hvor den også har lidt mere...

Lisa Yang Heidi Sweater...

Normalpris 3.099,00 kr. -24% Pris 2.355,24 kr.
Lisa Yang Heidi Cashmere Sweater Col. Mole. Rullekrave strik i smuk taupe (mole) farve i 100% cashmere. Heidi har bred ribstrikket rullekrave og lange ærmer med bred ribkant. Den har dropped shoulders og forskudt søm, så den har mere længde bagtil og slidser i siderne. Håndvask.

Otay Phoebe Blouse Col....

Normalpris 1.099,00 kr. -54% Pris 505,54 kr.
Otay Phoebe Blouse Col. Baby Rose. T-shirt i baby lyserød med det fineste hulmønster med rund halsudskæring og lange ærmer. T-shirten er tætsiddende, og har rullekanter ved hals og ærmer. Kvaliteten er 85% bomuld og 15% cashmere. Vaskes i vaskepose på uld-/silkeprogram ved max 30 grader.

Otay Rinna Sweater Col....

Normalpris 1.299,00 kr. -54% Pris 597,54 kr.
Otay Rinna Sweater Col. Sunset/Hot pink. Stribet cashmere strik i pink og orange med rund halsudskæring og lange ærmer. Med orange ribkant ved alle kanter. Kvaliteten er 90% uld og 10% cashmere. Vaskes i vaskepose på uld/silkeprogram ved 30 grader.

Ba&sh Chavi Strik Col....

Normalpris 1.699,00 kr. -54% Pris 781,54 kr.
Ba&sh Chavi Strik Col. Grischine-Grå Melange. Skøn strik med smukke rhinestone knapper ved manchetten i blød blanding af uld og bomuld i smuk grå melange nuance. Strikken har rund hals, lange ærmer med kantdetaljer og lille puf, samt rib ved alle kanter. Kvaliteten er 77% bomuld og 23% uld....

Joseph Merinos jumper black

Normalpris 1.699,00 kr. -54% Pris 781,54 kr.
Joseph Merinos jumper black. Langærmet klassisk jumper med rund hals i blød og fin strikket sort merino uld. En relaxed style, i et tætsiddende og slim fit. Kvaliteten er 100% merino uld. Kan vaskes på 30 grader uldprogram.
Viser 1-79 af 79 element(er)

Butikken har et stort udvalg af strik:

Vi har et stort udvalg af dejlige klassiske cashmere bluser og cardigans fra mærker som Beta Studios og Lisa Yang, cashmere strik er bløde og passer både godt til de kolde vintermåneder samt til en dejlig sommeraften. Beta Studios cashmere strik findes både i kortærmet og langærmede modeller, de findes i et stort udvalg af farver og pasforme, lige fra den klassiske tætsiddende pullover til oversize modellen. Cardigans kan være skønne over en kjole eller til et par pæne bukser. Der er også de skønne cashmere sæt med hoodie og skønne bløde bukser. Muligheder for sammensætninger er utallige og giver mulighed for at skabe sin egen personlige stil hvad enten den er til friske farver eller alle de mere klassiske jordfarver og grålige nuancer. 

Cashmere strik er altid en måde at klæ sig eksklusivt, tidsløst og sofistikeret. 

Herudover har vi et stort udvalg af både chunky og tætsiddende strik i mohair, uld og lamswool der både er perfekte til jeans for et mere råt look eller kan kombineres med en nederdel for at skabe en mere feminin stil. Der er de store enkle strik der passer til sommerhuset eller de feminine pæne strik til kontoret eller de pyntede og romantiske strik fra eksempelvis Heartmade og PBO. 

Strik kan bruges til alle lejligheder og udvalget hos os er meget varierende og passer til alle årstider