Aktive filtre

Joseph Ade Nederdel Col. Sort

Normalpris 2.999,00 kr. -24% Pris 2.279,24 kr.
Joseph Ade Nederdel Col. Sort. Elegant sort plisseret nederdel med bredt elastisk taljebånd og asymmetrisk kant forneden. Nederdelen har høj talje, let a-facon og er i relaxed fit med midi længde. Kvaliteten er 100% polyester. Rens anbefales.

Joseph Isaak silk satin...

Normalpris 2.599,00 kr. -54% Pris 1.195,54 kr.
Joseph Isaak silk satin skirt elm. Enkel og klassisk nederdel i silke satin i farven elm (taupe). Nederdelen har elastik i taljen, og længden er midi. Kvaliteten er 100% silke. Håndvask eller rens.
Viser 1-16 af 16 element(er)

Nederdele til hverdag og til fest:

Nederdele passer til alle årstider og kan bruges på utrolig mange måder. Vi har et stort udvalg af den pæne og klassiske sorte nederdel der passer til kontoret men også kan sættes sammen med en top og være perfekt til en tur i byen. 

I modebilledet er der mange nederdele i forskellige længder, både den korte, den der knælænge og den hellange nederdel 

En nederdel er skøn til sommerlooket bare med en t-shirt og sandaler men absolut også til vinterhalvåret hvor den kan gøre looket med en striktrøje og støvler feminint. De mange muligheder for sammensætning gør nederdelen oplagt når du vil lave din egen personlige stil hvad enten den er feminin, rå eller sofistikeret. 

I butikken hænger der nederdele i silke, viscose eller cashmere, der er florlette printede nederdele eller nederdele i skind. Den plisserede nederdel er også smuk og hjælper med at give en fin facon. Vi har nederdele i fine og unikke print fra Heartmade eller den franske romantiske stil fra Bash.