Aktive filtre

Seamless Basic Alma...

Pris 949,00 kr.
Seamless Basic Alma Silketop Col. Black. Sort bluse lavet af genanvendt silke med pointelle rib. Blusen har semi dyb halsudskæring med ribkant og lange ærmer med dobbeltstikninger på ærmerne og for neden. Uden sidesømme og i one size fit. Kvaliteten er 100% genanvendt silke. Vaskes med...

PBO Wee Top Col. 20 black

Pris 699,00 kr.
PBO Wee Top Col. 20 black. Den klassiske Wee top i sort med kort ærme, bådudskæring og fin plisse i halsudskæringen. Toppen er silke på fronten og viskose bagpå, med lidt elastan. Kvalitet 100% silke (front), 95% viskose og 5% elastan (bagpå). Håndvask.

NoFiftyOne Silk Halterneck...

Pris 1.399,00 kr.
NoFiftyOne Silk Halterneck Top Col. Gråblå.  Feminin halterneck top designet af NoFiftyOne i gråblå silke i afslappet og løs silhuet med elegant bindebånd ved halsen. Kvaliteten er 92% silke og 8% spandex. Vi anbefaler vask ved 30 grader (skåneprogram) med uldvaskemiddel (uden enzymer).

NoFiftyOne Silk Halterneck...

Pris 1.399,00 kr.
NoFiftyOne Silk Halterneck Top Col. Sort. Feminin halterneck top designet af NoFiftyOne i sort silke i afslappet og løs silhuet med elegant bindebånd ved halsen. Kvaliteten er 92% silke og 8% spandex. Vi anbefaler vask ved 30 grader (skåneprogram) med uldvaskemiddel (uden enzymer).

NoFiftyOne Silk tee Col....

Pris 1.599,00 kr.
NoFiftyOne Silk tee Col. Gråblå. Elegant og feminin top designet af NoFiftyOne i gråblå silke med v-udskæring og drapering foran med rå overlockede kanter. Toppen har en afslappet silhuet og korte ærmer. Kvaliteten er 92% silke og 8% spandex. Vi anbefaler vask ved 30 grader (skåneprogram) med...

NoFiftyOne Silk tee Col. Sort

Pris 1.599,00 kr.
NoFiftyOne Silk tee Col. Sort. Elegant og feminin top designet af NoFiftyOne i sort silke med v-udskæring og drapering foran med rå overlockede kanter. Toppen har en afslappet silhuet og korte ærmer. Kvaliteten er 92% silke og 8% spandex. Vi anbefaler vask ved 30 grader (skåneprogram) med...

NoFiftyOne Silk tee Col. Rosa

Pris 1.599,00 kr.
NoFiftyOne Silk tee Col. Rosa. Elegant og feminin top designet af NoFiftyOne i rosa silke med v-udskæring og drapering foran med rå overlockede kanter. Toppen har en afslappet silhuet og korte ærmer. Kvaliteten er 92% silke og 8% spandex. Vi anbefaler vask ved 30 grader (skåneprogram) med...

Gai + Lisva Amalie L/S Wool...

Pris 599,00 kr.
Gai + Lisva Amalie L/S Wool Top Col. 601 Light Grey Melange. Langærmet tætsiddende lysegrå melange t-shirt med bådhalsudskæring i blød uld- og viskoseblanding. Kvaliteten er 28% uld, 67% viskose og 5% elastan. Vaskes på uldprogram 30 grader.

Joseph Birna Blouse Ramie...

Normalpris 1.899,00 kr. -54% Pris 873,54 kr.
Joseph JF005790 Birna Blouse Ramie Voile Col. Straw. Smuk bluse i sart lys nuance i let transparent ramie med V-udskæring med bindedetaljer. Blusen har korte ærmer og er i relaxed fit. Kvaliteten er 100% ramie. Håndvask anbefales.
Viser 1-63 af 63 element(er)

Den uundværlige t-shirt som både passer under den klassiske blazer, under cardiganen eller til en nederdel. Tshirten fra Levete Room sidder fantastisk og er i en skøn tynd kvalitet der sidder perfekt. T-shirten findes i mange sæsonaktuelle nuancer og med både rund hals og v-hals. De er bløde og en kvalitet der holder til mange vaske. T-shirten er i 100% bomuld. 

Gai og Lisva laver skønne t-shirts i hør og uldkvaliteter der sidder pænt.