Aktive filtre

Harris Wharf Jakke i...

Pris 3.099,00 kr.
Harris Wharf  A1301MLK Jakke i Presset Uld Col. Creme. Enkeltradet frakke i let sort presset uld med revers, skjult lukning foran og lange ærmer. Frakken er uforet, og er i regular straight fit. Den har mellemlang længde. Kvaliteten er 100% uld. Skal renses.

Harris Wharf Peacoat...

Pris 3.099,00 kr.
Harris Wharf Peacoat A2211MLK Presset Uld Col. Grå melange. Peacoat i grå melange presset uld med klassisk revers og sidelommer og med dobbeltradet knaplukning. Jakken har rå kanter og er uden foer, men da ulden er presset og tæt holder den godt på varmen. 100% uld. Rens.

Lala Berlin Jacket Juelz...

Normalpris 3.949,00 kr. -54% Pris 1.816,54 kr.
Lala Berlin Jacket Juelz Col. Olive Tiger/Armygrøn. Oversized jakke i cool army grøn oliven abstrakt tiger print med chunky krave, lange ærmer og rå kanter forneden og ved lommerne. Kvaliteten er blød jaquard 88% bomuld og 12% polyester. Rens.
Viser 1-19 af 19 element(er)

Leder du efter nyt overtøj har vi et stort udvalg af både uld og dunfrakker. 

Skønne Dunfrakker:

Vi har varme vinterfrakker til de kolde dage, der lange dunfrakker i mange nuancer. De er varme og praktiske til det kolde vejr, der er lette dunjakker der er perfekte som overgangsjakker og efterårsjakker eller forårsjakker. Tykke dunfrakker til de rigtig kolde dage i vinteren. 

Dunjakkerne er figursyede med og uden hætte, der er med tovejs lynlås og med knapper. Dunfrakkerne er vandafvisende og rigtig varme. De er lette i kvaliteten og findes i både lange og korte modeller. Dunjakkerne er lavet af 90% dun og 10% fjer som er varmeisolerende. 

Dunfrakkerne kommer i flere nuancer, sort, army og Kaki.

De tykke dunjakker fra PBO og Heartmade er perfekte til den danske vinter, samtidig er de feminine, komfortable og velsiddende 

Flotte Uldfrakker og jakker:

Stort udvalg af Harris Wharf uldjakker og uldfrakker, de laver feminine og cool uldjakker der er super klassiske og cool med en rå kant. Jakkerne er en skøn uldkvalitetsjakke som er perfekt både til en pæn hverdagsjakke og som pæn jakke i flotte pasformer i et afslappet look. smukke italienske uldmaterialer. Uldfrakkerne er enkle og elegante så du selv kan sammensætte med tørkæder m.m og lave den egen personlige stil. Uldfrakkerne kommer også med bindebælte som er med til at lave en smuk figur. De er fremstillet i en 100% blød uldkvalitet der er behagelig og findes både i lette og kraftigere kvaliteter. Uldfrakken giver et smukt sofistikeret look. 

Cool og rå jakke fra Levete Room en cityjakke der passer til alle fremstillet i uld og polyester der er nemt at holde og rigtig blødt og let at have på. 

Heartmades smukke uldjakker og uldfrakker i skønne kvaliteter i deres unikke italienske materialer. Det er både smukke og romantiske jakker med et luksuriøst udtryk. Heartmades jakker kommer i smukke mønstre der skiller sig ud og giver en smuk personlig stil.