Aktive filtre

Seamless Basic Alma...

Pris 949,00 kr.
Seamless Basic Alma Silketop Col. Black. Sort bluse lavet af genanvendt silke med pointelle rib. Blusen har semi dyb halsudskæring med ribkant og lange ærmer med dobbeltstikninger på ærmerne og for neden. Uden sidesømme og i one size fit. Kvaliteten er 100% genanvendt silke. Vaskes med...
Viser 1-15 af 15 element(er)

Seamless Basic er et dansk brand, hvis fortælling tog sin begyndelse med sætningen: "Nogle gange skal man følge sit hjerte og gøre det, som føles rigtigt ........". Bag brandet står en kvindelig iværksætter, Trine Weber, som havde en ambition om, at udfordre den traditionelle modeverden, og bryde med branchemønstre, sæsoner og årstider. Grundlagt på kærligheden til naturlige materialer, er alle styles produceret af naturlige materialer, som udelukkende afgiver naturlige fibre til naturen.

Brandet består at forskellige kollektioner med eksklusive hverdagsstyles, som kan købes hele året rundt.  Alle materialer er naturlige: Bomuld, merino uld, mulberry silke samt genanvendt silke. Kollektionen er skabt til kvinder som ønsker bæredygtige produkter, men som ikke vil gå på kompromis med design eller kvalitet. Seamless Basic kollektionerne er designet på sømløse fremstillingsmetoder, hvilket betyder færre syninger og mere behagelighed og komfort. Kollektionerne er lavet til både hverdag, fritid og fest og alt er designet ud fra en overordnet målsætning om et tidløst, klassisk og enkelt design, som ikke er afhænger af sæsoner.

Alle designs fra Seamless Basic er one size, og komfort, kvalitet og pasform er nøje gennemtænkt. Alle de kvaliteter som anvendes i produktionen er specielt fremstillede, og det betyder bl.a. at materialerne er ekstra fine. At kvaliteten er suveræn er man dog ikke i tvivl om, når man først har haft et af Seamless Basic produkterne i hænderne - eller på kroppen. For grundlæggeren af Seamless Basic, er kvaliteten og bæredygtigheden drivkraften, og hun tror på, at vi i fremtiden vil købe mindre og have mere respekt for ressourcerne. Derfor skal vi passe godt på det vi køber, så det kan holde længere.

Hos NoFiftyOne har vi nøje udvalgt styles fra den bæredygtige og "bløde" kollektion, og har både styles af bomuld og silke i butikken. Vi har undertrøjer med tynde stropper i både bomuld og silke, toppe med lidt bredere og tættere stropper samt t-shirts. Mangler du en underkjole, har vi også det, og kvaliteten er 100% genanvendt silke af højeste og blødeste kvalitet.

Se udvalget her på webshoppen, eller kig forbi butikken for mere råd og vejledning.