Aktive filtre

Levete Room Caro 2...

Pris 349,00 kr.
Levete Room Caro 2 Underkjole Col. Sort.  Enkel underkjole i sort med regulerbare stropper. Brug den under alle de let transparente kjoler.  Kvaliteten er  90% viscose, 10% elastan. Vaskes ved 30 grader.
Viser 1-32 af 32 element(er)

Levete Room er et dansk brand, som designer tøj til moderne kvinder i et klassisk, enkelt og tidløst design. Levete Room skaber med deres kollektioner en bred vifte at alt fra kjoler, nederdele, skjorter, og veste i feminine silhouetter, til blazere og frakker designet med et mere maskulint og oversize touch. Med deres designs formår de, at ramme tidens ånd af både moderne kvinder og yngre generationer af fashionistaer.

Siden 2018 hvor den første kollektion fra Levete Room ramte de danske butikker, er det da også kun gået en vej for det danske brand, nemlig frem. Og det er nemt at forstå, når man først har prøvet og oplevet Levere Room kollektionerne. De rammer nemlig både i hvedagsgarderoben, samtidig med at de gør det nemmere for os at vælge det rigtige outfit til en festlig lejlighed. For udover at levere en super stærk kollektion af basic hverdagstøj som blazere, bukser, skjorter og strik er Levete Room i den grad også leveringsdygtig når det kommer til kjoler, nederdele og skjorter, som skal bruges til en festlig aften.

Hos NoFiftyOne er det oplagt at vi har et dansk brand som Levete Room i vores butik, samt her på webshoppen. Vi har kastet vores kærlighed på mærket af flere årsager. Som allerede nævnt er det fine, enkle og klassiske styles, som er nemme at passe ind i hverdagsgarderoben. Derudover er kvaliteten værd at fremhæve, for Levete Room er virkelig høj kvalitet til relativt få penge. For det er virkelig én af de ting som Levete Room har formået at give os - moderigtige styles til priser som vi alle kan være med på. 

Hos NoFiftyOne har vi et stort udvalg af Levete Room, som udover kollektionerne som følger de forskellige sæsoner, også har en stor basis kollektion, som vi har i butikken året rundt. Det er f.eks. t-shirt kollektionerne af de såkaldte ANY t-shirts, som findes i både kort- og langærmede. Du finder dem her på webshoppen i basisfarverne sort, grå og hvid. De er lavet i økologisk bomuld, og kvaliteten er der ikke gået på kompromis med. Når du først har prøvet deres basic t-shirts, behøver du ikke længere lede efter den perfekte hverdags t-shirt. Hvis du trænger til at forny din home-wear garderobe, kan vi anbefale det bløde sæt fra Levete Room, som består af hoodie og sweat pants.

Sidst men ikke mindst har Levete Room også overtøj, som frakker af både uld og dun kvaliteter i deres kollektion. Her hos NoFiftyOne er vi glade for at kunne vise et stort udvalg af veste og frakker, som kan bruges hver dag og som passer til det danske vejr. Mangler du en regnfrakke, har vi også den. Modeller og farver er så klassiske, at de kan bruges og være til glæde i din garderobe i mange år. Kig forbi butikken og se udvalget, eller tag et kig og bliv inspireret her på webshoppen.