Aktive filtre

Lala Berlin Jacket Juelz...

Normalpris 3.949,00 kr. -50% Pris 1.974,50 kr.
Lala Berlin Jacket Juelz Col. Olive Tiger/Armygrøn. Oversized jakke i cool army grøn oliven abstrakt tiger print med chunky krave, lange ærmer og rå kanter forneden og ved lommerne. Kvaliteten er blød jaquard 88% bomuld og 12% polyester. Rens.

Lala Berlin Sweatshirt...

Normalpris 1.499,00 kr. -50% Pris 749,50 kr.
Lala Berlin Sweatshirt Izoni Col. Off White. Sweatshirt med Lala Berlin logo i multi kulørte pastel farver med rund hals, og lange ærmer i oversized fit. Kvaliteten er 100% bomuld. Vaskes på 30 grader.
Viser 1-17 af 17 element(er)

Brandet Lala Berlin har i mange år været særdeles velkendt i såvel det danske, som i det internationale modebillede, og er især kendt for deres cashmeretørklæder med partisanerprint, som findes i et utal af farver, print og størrelser. Hos No FiftyOne har vi et bredt udvalg af de kendte luksuriøse cashmeretørklæder, ligesom vi også forhandler deres tøjkollektion, og har deres tasker og stofnet i butikken.

Hvad kun de færreste kender er derimod designeren og historien bag brandet Lala Berlin, som er skabt og designet af Layla Piedayesh, der som barn gik under kælenavnet “Lala”. Leyla er født i Teheran og er halvt iraner, halvt tysk. Hun boede de første 8 år af sit liv i Teheran, hvor hendes mor havde en tøjbutik. Senere flyttede Leyla til Berlin og netop de to byer, Teheran og Berlin, som har præget hendes barndom og ungdom, har været en stor inspirationskilde for Lala Berlins kollektioner.

Lala Berlin fik sin begyndelse i 2004 under et fashiontradeshow i Berlin, hvor Leyla debuterede med sine egne, strikkede accessories. Inspirationen kom fra strikkede håndledsvarmere, hun havde set på et loppemarked. Senere udvidede Leyla sine kollektioner, og havde sit første store gennembrud med sin SS 2007-kollektion under Mercedes Benz fashion week i Berlin.

I 2015 holdt Lala Berlin for første gang show under den Københavnske modeuge, hvor hun viste sin SS-2016 kollektion, og siden da har hun været repræsenteret med brandet hvert år.  Lala Berlin er udover sine partisanertørklæder i cashmere også kendt for sine strik og print i urbane og grafiske mønstre. Netop partisanerprintet bliver da også hele tiden nyfortolket af Lala Berlin, og nye kombinationer dukker op. Ligesom printet går igen et utal af gange i alt fra lette chiffonkjoler, strik, stofnet og til tasker. 

Lala Berlin har da for længst også manifesteret sine print, herunder også partisanerprintet, som værende tidløse, enkle og smukke. Og Layla har da også selv udtalt at printet er valgt ud fra netop disse parametre, og ikke skal ses som et forsøg på at formidle et politisk budskab. Lala Berlins print er således valgt ud fra deres enkelthed, skønhed og grafiske mønstre. At de er tidløse print, som der kan arbejdes med igen og igen, har hun for længst overbevist os alle om.

Hos No FiftyOne kan du shoppe de lækre styles fra Lala Berlin i butikken på Gentoftegade 51 eller her på webshoppen. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af de populære triangle cashmeretørklæder, strikhuer og totebags. Ligesom vi også har frakker, kjoler, t-shirt, nederdele, hoodies og sweatpants fra det legendariske brand. Kig forbi butikken og bliv inspireret til dit næste køb, eller shop det hele online på webshoppen og vi pakker det hele og sender det afsted til dig.

Hvis du har spørgsmål til en vare eller andet er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os på info@numberfiftyone.dk.

Kategorier

Sorter efter

Sorter efter

Kategorier

Kategorier

Størrelse

Størrelse

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 69,00 kr. - 3.949,00 kr.