Aktive filtre

Lala Berlin Big Bag Muriel...

Normalpris 1.099,00 kr. -24% Pris 835,24 kr.
Lala Berlin Big Bag Muriel Col. Heritage Off-white/Black. Weekend taske i kanvas med plads det til hele i sort og off-white heritage Kufiya print. Tasken har et sæt hanke, samt en længere strap som kan justeres i længden og tages af. Med et stort rum indvendigt, og lille rum med lynlås Tasken...

Lala Berlin Jumper Kalea

Normalpris 3.199,00 kr. -24% Pris 2.431,24 kr.
Lala Berlin Jumper Kalea. Chunk strik sweater i sort og off white lavet i lækreste italienske uld kvalitet. Kalea har stående krave og er i relaxed fit. Kvaliteten er 78% uld og 22% nylon.

Lala Berlin Blouse Besa...

Normalpris 1.999,00 kr. -24% Pris 1.519,24 kr.
Lala Berlin Blouse Besa Col. Leo Python Multi. Skjorte bluse i smukt leo multi print i blå, grå, sort og off-white i relaxed fit, og med lange ærmer med vidde og manchet. Blusen er i 100% viscose og har bindebånd i halsen. Rens anbefales.

Lala Berlin Sweatshirt...

Normalpris 1.499,00 kr. -24% Pris 1.139,24 kr.
Lala Berlin Sweatshirt Ipali Col. Sort. Sweatshirt fra Lala Berlin i sort med sort præget monogram logo på fronten. Sweatshirten er i relaxed fit, har rund hals og lange lidt chunky ærmer. Kvaliteten er 80% polyester og 20% bomuld. Vaskes ved 30 grader.

Lala Berlin Bøllehat Holly...

Normalpris 899,00 kr. -24% Pris 683,24 kr.
Lala Berlin Bøllehat Holly Col. Offwhite/sort. Vendbar bøllehat fra Lala Berlin i offwhite quiltet teddy faux fur med med monogram mønster på den ene side, og sort kanvas med gyldent Lala logo på den anden side. One size. Kvaliteten er 100% polyester. Skal renses.
Viser 1-35 af 35 element(er)

Brandet Lala Berlin har i mange år været særdeles velkendt i såvel det danske, som i det internationale modebillede, og er især kendt for deres cashmeretørklæder med partisanerprint, som findes i et utal af farver, print og størrelser. Hos No FiftyOne har vi et bredt udvalg af de kendte luksuriøse cashmeretørklæder, ligesom vi også forhandler deres tøjkollektion, og har deres tasker og stofnet i butikken.

Hvad kun de færreste kender er derimod designeren og historien bag brandet Lala Berlin, som er skabt og designet af Layla Piedayesh, der som barn gik under kælenavnet “Lala”. Leyla er født i Teheran og er halvt iraner, halvt tysk. Hun boede de første 8 år af sit liv i Teheran, hvor hendes mor havde en tøjbutik. Senere flyttede Leyla til Berlin og netop de to byer, Teheran og Berlin, som har præget hendes barndom og ungdom, har været en stor inspirationskilde for Lala Berlins kollektioner.

Lala Berlin fik sin begyndelse i 2004 under et fashiontradeshow i Berlin, hvor Leyla debuterede med sine egne, strikkede accessories. Inspirationen kom fra strikkede håndledsvarmere, hun havde set på et loppemarked. Senere udvidede Leyla sine kollektioner, og havde sit første store gennembrud med sin SS 2007-kollektion under Mercedes Benz fashion week i Berlin.

I 2015 holdt Lala Berlin for første gang show under den Københavnske modeuge, hvor hun viste sin SS-2016 kollektion, og siden da har hun været repræsenteret med brandet hvert år.  Lala Berlin er udover sine partisanertørklæder i cashmere også kendt for sine strik og print i urbane og grafiske mønstre. Netop partisanerprintet bliver da også hele tiden nyfortolket af Lala Berlin, og nye kombinationer dukker op. Ligesom printet går igen et utal af gange i alt fra lette chiffonkjoler, strik, stofnet og til tasker. 

Lala Berlin har da for længst også manifesteret sine print, herunder også partisanerprintet, som værende tidløse, enkle og smukke. Og Layla har da også selv udtalt at printet er valgt ud fra netop disse parametre, og ikke skal ses som et forsøg på at formidle et politisk budskab. Lala Berlins print er således valgt ud fra deres enkelthed, skønhed og grafiske mønstre. At de er tidløse print, som der kan arbejdes med igen og igen, har hun for længst overbevist os alle om.

Hos No FiftyOne kan du shoppe de lækre styles fra Lala Berlin i butikken på Gentoftegade 51 eller her på webshoppen. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af de populære triangle cashmeretørklæder, strikhuer og totebags. Ligesom vi også har frakker, kjoler, t-shirt, nederdele, hoodies og sweatpants fra det legendariske brand. Kig forbi butikken og bliv inspireret til dit næste køb, eller shop det hele online på webshoppen og vi pakker det hele og sender det afsted til dig.

Hvis du har spørgsmål til en vare eller andet er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os på info@numberfiftyone.dk.

Kategorier

Sorter efter

Sorter efter

Kategorier

Kategorier

Størrelse

Størrelse

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 120,00 kr. - 4.099,00 kr.