Aktive filtre

Dea Kudibal Harper Kjole...

Normalpris 2.999,00 kr. -54% Pris 1.379,54 kr.
Dea Kudibal Harper Kjole Col. Papyri Taffy. Maxi kjole med 3/4 raglanærmer og v-udskæring i papyri taffi multi mønstret print i stretch silke twill. Kvaliteten er 92% silke og 8% elastan. Håndvask eller rens.

Dea Kudibal Janni Tunic...

Normalpris 1.799,00 kr. -54% Pris 827,54 kr.
Dea Kudibal Janni Tunic Col. Aphrodite Sunrise. Bluse i smukt print med bindebånd i halsen og lange ærmer med elastiske manchetter. Kvaliteten er 90% silke og 10% elastan. Håndvask eller rens.
Viser 1-7 af 7 element(er)

Dea Kudibal er designeren bag det danske brand af samme navn etableret i 2003. Dea Kudibal er opvokset i en familie af kunstnere og bankfolk, hvilket har givet hende et naturligt flair og talent for design og en god forretningsforståelse. Dea Kudibal er uddannet designer, og har en bachelorgrad i Fashion Management fra London College of Fashion.

Brandet Dea Kudibal blev grundlagt i 2003 og var oprindeligt en kollektion af eksklusive tørklæder og sjaler forarbejdet af unikke vintage kvaliteter. Men fra sommeren 2008, hvor Dea Kudibal for første gang fremviste en hel tøjkollektion - karakteriseret ved feminine print, kulørte farver og flatterende silhouetter, har netop dette været brandets DNA. Som brandet har udviklet sig i årene efter, er også den stretchy silkekvalitet gået hen og blevet en signatur for Dea Kudibal. Netop på grund af silkekvalitetens helt unikke holdbarhed, er den gået hen og blevet en helt essentiel del af hver en kollektion. Fascinationen for etniske kulturer spiller også ind, og er et gennemgående træk i brandets design og visuelle udtryk. Sammen med de eksklusive materialer og håndlavede detaljer som broderi og perledekorationer giver dette Dea Kudibals design et sofistikeret, luksuriøst og feminint udtryk.

Er du som os også vild med eksotiske mønstre, iøjnefaldende og farverige print vil Dea Kudibal helt sikkert være noget for dig.  Kollektionen giver dig rig mulighed for at sammensætte dit helt eget personlige og unikke look, alt efter hvordan du vælger at kombinere de smukke styles, hvad enten din stil er klassisk, feminin eller mere eksperimenterende. Hver sæson viser Dea Kudibal's kollektion dig nye print, farver og mønstre som både vil kunne kombineres med tidligere og nye sæsoners yndlingstyles.

Hos NoFiftyOne har vi med vores kærlighed for Dea Kudibals lækre silkekvaliteter og fantastiske farverige mønstre nøje udvalgt de styles som vi mener vil passe ind i en stilbevidst og moden kvindes garderobe og univers. Vores udvalg består både af silkekjoler og silkeskjorter. Alle styles har den fordel at de nemt kan dresses op og ned, alt efter hvilken lejlighed de skal passes ind i. Så hvad enten du har brug for en silkeskjorte eller silkekjole, som du skal kunne bruge på arbejde eller til en festlig lejlighed, har vi et kvalificeret udvalg. Du kan browse vores udvalg af Dea Kudibals silkeskjorter og silkekjoler her på webshoppen, men du er naturligvis også altid velkommen i vores fysiske butik i Gentofte på Gentoftegade 51, hvor vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Ligesom du selvfølgelig har mulighed for at mærke den lækre silkekvallitet, og ikke mindst prøve de forskellige modeller og styles, inden du beslutter dig for dit næste køb.