Aktive filtre

Heartmade Mesin Skjorte...

Normalpris 1.999,00 kr. -24% Pris 1.519,24 kr.
Heartmade Mesin Skjorte Col. 927 black batik. Silkeskjorte i klassisk pasform i sort batik print med kinakrave og afkortet stolpelukning. Skjorten har ballonformede ærmer og rynk ved skulderen. Kvaliteten er 93% silke og 7% elastan. Håndvask.

Heartmade Noel Buks Col. 900

Pris 1.499,00 kr.
Heartmade Noel Buks Col. 900 black.  Noel buks i sort med høj talje og normal pasform. Detaljeret med læg foran, skrå sidelommer og bæltestopper. Længden er cropped og de lukkes foran med lynlås og hægte. Kvaliteten er 95% polyester og 5% elastan.

Heartmade Noel Buks Col. 104

Pris 1.499,00 kr.
Heartmade Noel Buks Col. 104 off white. Noel buks i off white med høj talje og normal pasform. Detaljeret med læg foran, skrå sidelommer og bæltestopper. Længden er cropped og de lukkes foran med lynlås og hægte. Passer sammen med Jolie blazeren i samme kvalitet og farve. Kvaliteten er 95%...

Heartmade Jolie blazer Col....

Pris 1.999,00 kr.
Heartmade Jolie blazer Col. 519 offwhite. Klassisk offwhite blazer jakke i regular fit med revers, en lille brystlomme samt to lommer forneden foran. Blød kvalitet med lyst foer, slids midt bag samt manchetknapper på hvert ærme. Kvaliteten er 95% polyester og 5% elastan. Rens.
Viser 1-47 af 47 element(er)

Heartmade er et dansk brand skabt af den kendte designer Julie Fagerholt. Heartmade startede sin historie helt tilbage i 1988, og var oprindeligt tænkt som værende et lille og meget eksklusivt brand etableret som en eksklusiv couture- og skrædderforretning forbeholdt en lille skare af private kunder. Den lille forretning og skrædderi holdt dengang til i et charmerende baghus i det indre København, men det skulle hurtigt vise sig at brandet så at sig ville vokse sig "ud af huset".

Allerede to år efter etableringen besluttede Julie Fagerholt sig for at lancere sin første ready-to-wear kollektion, hvilket gjorde hende til vinder af den prestigefyldte danske Fashion Award pris Guldknappen. Guldknappen er en af Danmarks ældste modepriser, der hver år hylder et brand, der formår at skabe kommerciel succes gennem kombinationen af ekstravagant design og effektiv markedsføring. I 2010 vandt Heatmade igen Guldknappen, og brandet har da også for længst bevist sin berettigelse som et veletableret og succesfuldt dansk fashion brand.

Heartmade er eksklusivt dansk design til modne stilbevidste kvinder med smag for lækre kvaliteter og enkel elegance. Heartmade er især kendt fores deres smukke print i farverige og elegante mønstre, og især for deres enestående silkekvalitet som er lidt stretchy, og har en utrolig holdbarhed samtidig med at den er blød og komfortabel at have på. Flere af de populære styles som f.eks. Hornsea kjolen for blot at nævne én, har gennem flere sæsoner været en fast del af Heartmade kollektionerne.  Hver gang fornyer den sig selv i et nyt smukt elegant print, og den typiske Heartmade kunde har da også op til flere Hornsea kjoler i garderoben. Dette ikke uden grund, da den er tidløs, enkel og feminin og kan dresses op med hæle til en middag, eller du kan hoppe i et par sneakers og en strik og bruge den til hverdag. Sådan er det med mange af Heartmades styles, og netop derfor har de også vundet mange danske kvinders fashion hjerte, ved at give dem kjoler, skjorter, strik, tunikaer og bukser som er nemme at bruge og kombinere med resten af garderoben.

Heartmade er selvfølgelig også andet og mere end silkeskjorter, silkebukser og kjoler. I kollektionen finder du også lækre striktrøjer og sweaters i bløde kvaliteter og feminine snit, med fine detaljer som guldknapper og håndbroderier. De lune strikstyles kan du også få i strikkede huer og halstørklæder, som vi hos NoFiftyOne også har valgt at have i butikken og på webshoppen. Du kan også vælge de mere basic styles som t-shirts og sweatshirts, som dog alle har detaljer som logo-broderier eller et feminint print. Sidst men ikke mindst har vi også et udvalg af Heartmades overtøj som f.eks. dunfrakker og veste, både i print og ensfarvede. Uanset om du vælger ét af de smukke print eller en ensfarvet Heartmade style, tør vi godt garantere at det er brugbare og anvendelige styles som er nemme at kombinere med din øvrige garderobe.